bezoek_ons_op_facebook

Aalst Ballooning Company

Formules

Luchtdoop

Met een ballonvaart van Aalst Ballooning Company geeft u aan uw vrienden, familieleden, verkopers, klanten … een dag om nooit te vergeten !
Een adembenemende vlucht boven landelijk schoon, afwisselende kleuren, laag boven de boomtoppen scheren of hoog Belgiës historische steden aanschouwen in een totaal nieuwe dimensie.

Ballonvaren is een uniek niet te evenaren avontuur.

 

Privé voor 2!

onze 'privé voor 2'-formule is een echte topper voor mensen die een onvergetelijk en origneel cadeau wensen te geven voor een trouw, jubilee,... van een koppel.

Hierbij voorzien wij een ballon exclusief voor het koppel (dus zonder bijkomende passagiers). Zij kunnen dan ook zelf de vertreklocatie kiezen.  Kortom, een onvergetelijke ervaring!

 

Groepen/Incentives

Aalst Ballooning Company is ook gespecialiseerd in grote groepen tot maximum 300 personen.

Of het nu winnaars zijn van uw campagne, uw beste klanten, kaderleden of familieleden. U bepaald het budget en wij werken de meest voordelige en complete formule voor u uit.

 

All-in pakketten

Ballonvaren – champagnetoast – volledig ballonmenu, ontbijt of brunch en alle dranken naar believen. Dit alles voor een vaste op voorhand afgesproken prijs in samenwerking met het welbekende landelijk gelegen restaurant KOEKETINE Te Schoonaarde (Dendermonde).

Zo kunnen wij bijvoorbeeld hotelaccommodatie, vervoer, catering en dergelijke voorzien in een All-Inn pakket.

Bedrijfsleider, manager, organisator, incentivebureau bij ons weet U op voorhand wat Uw totaalfactuur zal zijn!

Reserveren

Reserveer uw ballonvaart op

+32 476 41 22 07

Facebook